Over mij

The Writing Woman, mijn eigen tekstbureau, waarmee ik ondernemers help hun verhaal neer te zetten. Dit doe ik door in gesprek te gaan met de klant. Door mijn inlevingsvermogen, humor en enthousiasme ga ik gemakkelijk de verbinding aan en stel ik me open op. Ik hoop daarmee mijn klanten het vertrouwen te geven zich ook open op te stellen en hun verhaal te vertellen.

Naast schrijven, help ik anderen ook graag met het herschrijven, redigeren en vertalen (in het Nederlands, Engels en Spaans) van teksten. Voor de ZZP'er en MKB'er. Ik wil samen met de kant iets moois neerzetten.

Dat vind ik belangrijk en daar krijg ik energie van. Ik ben graag creatief bezig en vind schrijven een prachtige manier om me uit te drukken. Ik zorg ervoor dat het verhaal van de klant tot leven komt, zodat iedereen wil lezen wat hij/zij doet.

Ik ben Yvonne Doff (32) en ik ben tekstschrijver in Nijmegen. Op de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik de studie Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) gestudeerd. Dit heeft mij in laten zien dat ik gek ben op taal en communicatie.

"Yvonne is scherp en komt met goede ideeën om niet alleen de tekst pakkend te schrijven, maar ook Call-to-Actions te verwerken in de tekst. Heel fijn om iemand te hebben die meedenkt en er veel verstand van heeft! Dank je wel!!" - Fabiënne (Connect-in)

Wat vind ik belangrijk in mijn werk

De 3 V's in mijn werk

Verbinding. Ik ben empathisch en luister naar iemands verhaal, zodat ik helder krijg wat diegene wilt zeggen. Daarnaast ben ik enthousiast: ik motiveer mensen graag. Ik krijg van klanten terug dat ik open, betrouwbaar en geduldig ben. Door de verbinding aan te gaan, kan ik iemands persoonlijke verhaal vertellen.

Vrijheid. Ik ben op mijn creatiefst als ik me vrij voel. De vrijheid om opdrachten aan te nemen die bij me passen, waar ik energie van krijg en wat mij voldoening geeft. 

Vertrouwen. Ik heb een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor voel ik de ander goed aan, waardoor hij/zij mij betrouwbaar vindt. Ik stel me open op, luister goed naar de wensen van de klant en ga zorgvuldig met de informatie van hen om.

Weetjes

Ik ben op 31 augustus 1988 in het Twentse Markelo geboren.

 

Ik dans salsa.

 

Ik deed op mijn 15e mee met Idols.

 

Ik schreef in 2019 een kort verhaal dat gepubliceerd is (55 woorden verhalen).

 

Ik heb Romaanse talen en culturen (specialisatie Spaans) aan de Radboud Universiteit gestudeerd.

 

Ik reisde een half jaar door Mexico en Guatemala.

Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Logo Yvonne Doff

 © by Yvonne Doff | The Writing Woman