Over mij

Schrijven is my middle name. Ik houd van taal en alles wat daarbij hoort.

Op jonge leeftijd was ik al creatief (veel schrijven, knutselen en kleuren) en muzikaal bezig. Het leek mij dan ook logisch om het Conservatorium te doen of creatieve therapie, aangezien ik het ook fijn vind om mensen te helpen

Dit bleek niet helemaal mijn richting te zijn. Ik besloot Creatieve Maatschappelijke Vorming te volgen in Amersfoort. Tijdens een stage in Barcelona, kwam ik in contact met de Spaanse taal. Prachtig vond ik het! Ik besloot me aan te melden voor de studie Romaanse Talen en Culturen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Fantastisch! Spaans spreken, alles leren over de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur, geschiedenis en literatuur. 

Na mijn studie wist ik niet zo goed wat ik wilde. Ik heb een paar bijbaantjes gehad en daarna ben ik voor een halfjaar naar Mexico en Guatemala vertrokken. 

 

Er was één ding wat ik gedurende mijn reis veel deed: schrijven. Ik hield zelfs een reisblog bij: yv on the road. Wat vond ik dat leuk! Maar hoe kon ik hier nou mijn werk van maken?

In januari 2018 besloot ik de sprong te wagen en ben ik gestopt met mijn baan en fulltime gaan ondernemen. Sindsdien ben ik (tekst)schrijver. Ik help je graag jouw idee, gevoel, gedachte op papier te zetten. Of dit nu gaat om een artikel, blog of een persoonlijke speech. In het Nederlands, Engels of Spaans. Het kan allemaal. 

Neem vrijblijvend contact met me op. 

 © by Yvonne Doff | The Writing Woman