Over mij

The Writing Woman, mijn eigen tekstbureau, waarmee ik ondernemers help hun verhaal neer te zetten. Daarnaast herschrijf, redigeer en vertaal ik teksten. Voor de ZZP'er en MKB'er. Ik wil samen met jou iets moois neerzetten.

Dat vind ik belangrijk en daar krijg ik energie van. Ik ben graag creatief bezig en vind schrijven een prachtige manier om me uit te drukken. Ik zorg ervoor dat jouw verhaal tot leven komt, zodat iedereen wil lezen wat jij doet.

Wat vind ik belangrijk in mijn werk

De 3 V's in mijn werk

Verbinding. Ik ben empathisch en zet dat in tijdens mijn contact met mensen. Daarnaast ben ik enthousiast en daarmee kan ik anderen motiveren. Ik krijg van klanten terug dat ik open, betrouwbaar en geduldig ben. Door de verbinding aan te gaan, kan ik jouw persoonlijke verhaal vertellen.

Vrijheid. Ik ben op mijn creatiefst als ik me vrij voel. Vrij zijn in doen waar ik energie van krijg, waar ik blij van word en wat voldoening geeft.

Vertrouwen. Ik heb een sterk inlevingsvermogen. Hierdoor voel ik de ander goed aan, waardoor hij/zij mij betrouwbaar vindt. Ik stel me open op, luister goed naar de wensen van de klant en ga zorgvuldig met de informatie van klanten om.

Weetjes

Ik ben op 31 augustus 1988 in het Twentse Markelo geboren.

 

Ik dans sinds 2 jaar salsa.

 

Ik deed op mijn 15e mee met Idols.

 

Ik schreef in 2019 een kort verhaal dat gepubliceerd is (55 woorden verhalen).

 

Ik heb Romaanse talen en culturen (tak Spaans) aan de Radboud Universiteit gestudeerd.

 

Ik woonde een half jaar in Mexico en Guatemala.

Mijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Logo Yvonne Doff

 © by Yvonne Doff | The Writing Woman